Klassieke Dressuur

Ik verdiep me al sinds jaren in de Rijkunst, met name de “Klassieke” Dressuur. Deze studie, in combinatie met het trainen van een zeer groot aantal verschillende paarden, heeft ertoe geleid, dat ik veel ervaring heb, en ik blijf leren. In mijn trainingen staat het nut van de oefeningen centraal, het `wat´, `waarom´ en ´hoe´. Alle trainingen hebben als doel om het paard in balans te brengen, recht te richten, te gymnastiseren en te verzamelen met als doel om de ruiter te dragen.

Iedereen die wil leren, kan les van mij krijgen. Ik vraag wel een bepaalde commitment van je, we gaan de trainingen samen aan. Hierbij staat het welzijn van het paard voorop. De ruiter wordt getraind om het best haalbare uit de samenwerking met zijn paard te halen. Niet alleen de fysieke kant van het paard wordt meegenomen tijdens de trainingen, er is ook aandacht voor de psychische aspecten van het paard.

Ik ben gediplomeerd ORUN 4 en NCSAH Sport instructeur en trainer. Bij de NCSAH ontmoeten dressuur, anatomie en biomechanica elkaar. Ik geef les tm ZZL niveau. Tevens ben ik docent bij de NCSAH.

Mogelijkheden
Je kunt met je paard/pony bij mij in Donderen komen, of ik kom naar jou* om les te geven. Bij mij rij je in een binnenbak van 20x40m of in een ruime buitenbak met goede bodem van ongeveer 20x60m met uitstekende verlichting.

Een half uur privé les kost € 30,00, 45 minuten kost € 40,00 en een uur kost € 50,00.

Online training is ook mogelijk! Stuur een film van je training en na betaling krijg je feedback. Kosten: filmpje tot 10 minuten € 20,00.

*exclusief reiskosten € 0,30 p.km.

Voor meer informatie kun je contact met mij opnemen: 06 1488 7096

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial