Klassieke Dressuur

“Dressuur omvat dresseren en gymnastiek voor het paard ten behoeve van (het dragen van) de ruiter” – Isabella

Ik verdiep me al sinds jaren in de Rijkunst, met name de “Klassieke” Dressuur. Deze studie, in combinatie met het trainen van veel verschillende paarden, heeft ertoe geleid, dat ik veel ervaring heb en blijf leren. In mijn trainingen staat het nut van de oefeningen centraal. Alle trainingen hebben als doel om het paard in balans te brengen, recht te richten, te gymnastiseren en te verzamelen met als doel om de mens te dragen.

Grootmeester in de Klassieke Dressuur
Steinbrecht: Grootmeester in de Klassieke Dressuur

Iedereen die wil groeien, kan les bij mij krijgen. Hierbij staat het welzijn van het paard voorop. De ruiter wordt getraind om het best haalbare uit de samenwerking met zijn paard te halen. Niet alleen de fysieke kant van het paard wordt meegenomen tijdens de trainingen, er is ook aandacht voor de psychische aspecten van het paard.

Ik ben gediplomeerd NCSAH instructeur en trainer. Bij de NCSAH ontmoeten dressuur, anatomie en biomechanica elkaar.

Mogelijkheden
Je kunt met je paard/pony bij mij in Tynaarlo komen, of ik kom naar jou om les te geven. Bij mij rij je in een ruime buitenbak met goede bodem van ongeveer 20x60m met uitstekende verlichting.

Een half uur privé les kost € 30*, 45 minuten kost € 40 en een uur kost € 50*. Genoemde bedragen zijn inclusief btw.

Online training is ook mogelijk! Stuur een film van je training en na betaling krijg je feedback. Kosten: filmpje tot 10 minuten € 20,00.

*exclusief reiskosten € 0,30 p.km.

Voor meer informatie kun je contact met mij opnemen: 06 1488 7096

CommentWS1CommentWS2CommentWS3