Lesklant Profiel

versie: 2022

Wil je les van mij? Lees dan even dit;

  • Ik verwacht van jou, de lesklant, commitment. Dit krijg je ook van mij.
  • Iedereen die wekelijks of om de week lest heeft voorrang. Wil je af en toe eens lessen dan gaat dat op basis van beschikbaarheid. Je gaat voor de lange termijn training en niet voor een quick fix. 
  • Ik zie mezelf niet als een traditionele instructeur, ik wijk vaak van de gebaande paden af. Je staat open voor mijn, soms creatieve, aanpak en oplossingen voor de training van je paard.
  • Video’s van lessen mogen niet online geplaatst worden. Foto’s wel, indien ze een geschikte weergave van de training zijn en nadien akkoord bevonden door mij. Eigen les(sen) kunnen opgenomen worden op video of foto’s voor eigen privégebruik.
  • Afzeggingen van lessen kunnen uiterlijk 24 uur vooraf kosteloos.
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
× Stuur nu een WhattsApp: