Equisabella Coaching heeft een eigen paard! -PaardenBlog

Er heeft zich de laatste tijd veel voorgedaan binnen mijn bedrijf. We zijn een paard rijker, maar daarbij komt meer kijken dan alleen de aanschaf van het paard zelf. De zoektocht begon bij het vinden van een geschikte stal. Eenmaal gevonden en gereserveerd begon het rondspeuren op internet, kijkafspraken maken en door het hele land rijden om de paarden  te bewonderen.

Uiteindelijk is het gelukt en heb ik mijn droompaard gevonden: De 5 jarige P.R.E. hengst Heredero-ZA, geïmporteerd uit Sevilla, Spanje. Hij is sinds ein mei 2013 bij mij. Ondertussen is hij gecastreerd en loopt hij heerlijk in de wei met andere paarden, zijn roepnaam is Hero.

Daarmee was de zoektocht echter nog niet klaar. Mijn (oude) zadel was aan vervanging toe! Ik heb even zitten rekenen en deze was minstens 25 jaren oud. Destijds tweedehands aangeschaft. Met dank aan een erkende zadelmaker, een echte vakman, heb ik een heerlijk zittend, goed passend mooi nieuw zadel gevonden.

De rest van het materiaal, nodig voor trainen, coachen, verzorgen, etc. heb ik.

Door Isabella Kümmerlen van Equisabella Coaching©

Dit artikel mag je gebruiken voor tijdschriften en websites…

….en het kost niets! Het enige dat ik je vraag is om de volgende tekst toe te voegen aan het artikel (met een werkende link naar mijn website): “Door Isabella Kümmerlen van Equisabella Coaching”.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
× Stuur nu een WhattsApp: