Mag ik komen kijken? Blog

Laatst kreeg ik een email van een student die psychologie studeerde. Ze zocht een stage plek of vrijwilligerswerk wat aan zou sluiten bij haar opleiding. Aangezien ze zelf altijd met paarden had gewerkt, leek therapie waarbij paarden ingezet worden haar erg interessant en een mooie aanvulling op haar studie.

Ik begrijp haar vraag. Nieuwsgierigheid kan een goede drijfveer zijn. En toch kan ik haar niet helpen. Niet omdat ik dat niet wil, maar omdat mijn klanten in vertrouwen bij mij komen en van mijn kant erop aan kunnen dat ik integer met hun gegevens om ga. Dit heb ik laatst ook op facebook geplaatst, omdat mij gevraagd werd waarom ik niet meer over sessies deel.

Mijn bedrijf bestaat nu ruim 3 jaar. In het begin gaf ik trainingen en teambuildingsdagen en deed ik individuele coach sessies. Tegenwoordig kun je bij mij daar nog steeds voor terecht, maar nu geef ik sinds begin van dit jaar ook CREF behandelingen, een therapievariant.

Omdat ik vaker de vraag krijg: “hoe werkt dat dan precies en wat doe je dan?” geef ik lezingen en workshops bij mij of op locatie zodat mensen kunnen horen, zien en ervaren hoe mijn werk in elkaar steekt. En bovendien krijg ik ook regelmatig de volgende vragen: “Wat doe je dan met paarden en EMDR? Hoe kun je dan trauma’s verwerken met die paarden? Wat doe jij anders dan in de GGZ? Hoezo prenatale trauma’s?”

Wil je antwoord op deze vragen? Dan kun je mij ontmoeten en deel ik graag mijn werkwijze en visie op deze vragen.

Dus: Mag ik eens komen kijken? Jazeker! Op mijn site staan de data in de kalender waarop ik hierover vertel. Heb je belang bij een workshop, maar past de datum niet? Of een lezing bij jou in het bedrijf of tijdens bijvoorbeeld de ledenvergadering? Dat kan! Neem contact met mij op en we prikken een datum.

Alle overeenkomsten met bestaande personen of gebeurtenissen berusten louter op toeval. Iedere gelijkenis met bestaande mensen berust op toeval.

Door Isabella Kümmerlen van Equisabella Coaching©

Dit artikel mag je gebruiken voor tijdschriften en websites…

….en het kost niets! Het enige dat ik je vraag is om de volgende tekst toe te voegen aan het artikel (met een werkende link naar mijn website): “Door Isabella Kümmerlen van Equisabella Coaching”.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
× Stuur nu een WhattsApp: