Presenteren en netwerken

Afgelopen vrijdag mocht ik mezelf en mijn bedrijf presenteren tijdens de netwerkbijeenkomst van Business Club Assen (BCA). Als locatie hadden zij de mooie manege Knollegruun uitgezocht. Met mijn laptop in de tas en de beamer onder de arm ben ik op weg gegaan. Na de ontvangst door de voorzitter, mocht ik meteen het stokje overnemen. Doordat er een hele informele sfeer hing, voelde ik me meteen op mijn gemak. Ik kreeg leuke en kritische vragen en na afloop waren er enkele geïnteresseerden in teambuilding middels Equicoachen!

Vanavond ben ik uitgenodigd om mee te gaan naar nog een netwerkbijeenkomst, namelijk van de Martini Business Club. Gastspreker daar zal Erik Hulzebosch zijn. Ik ben benieuwd! En ik kijk uit naar de gesprekken die ik zal gaan voeren. Misschien tot vanavond?

Door Isabella Kümmerlen van Equisabella Coaching©

Dit artikel mag je gebruiken voor tijdschriften en websites…

….en het kost niets! Het enige dat ik je vraag is om de volgende tekst toe te voegen aan het artikel (met een werkende link naar mijn website): “Door Isabella Kümmerlen van Equisabella Coaching”.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
× Stuur nu een WhattsApp: