Spanning zijn zorgen? -PaardenBlog

Volgens mij ben ik erachter. Het dipje…. De spanning komt door het rijden met een ander paard in de bak. Dat is nog nieuw voor Hero. Hij vind het spannend en weet totaal niet wat hij ermee aan moet, een paard dat om hem heen stapt, draaft en galoppeert. Hij maakt zich daar zorgen over…. Als ik namelijk de bak voor mezelf heb, is er niets aan de hand. Althans nu niet meer. Het is de afgelopen week nog wel een paar keer moeizaam geweest, Hero bouwt zoveel spanning op die hij niet kwijt kan. Ik ben er nu voor 80% achter hoe ik deze spanning weg kan nemen. Het lukt nog niet structureel. Dat komt nog wel.

Over die spanning kwam ik het volgende filmpje tegen op You Tube. Leuk gebracht en stof om over na te denken….

Door Isabella Kümmerlen van Equisabella Coaching©

Dit artikel mag je gebruiken voor tijdschriften en websites…

….en het kost niets! Het enige dat ik je vraag is om de volgende tekst toe te voegen aan het artikel (met een werkende link naar mijn website): “Door Isabella Kümmerlen van Equisabella Coaching”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Neem deze code over: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
× Stuur nu een WhattsApp: