Warwick Schiller komt naar NL -PaardenBlog

Ook dit jaar komt de in Amerika wonende Australier Warwick Schiller weer naar Europa om clinics te geven. Deze man heeft de zienswijze in de benadering naar paarden verfijnt. Hij heeft veel kennis en ervaring opgedaan en zijn kracht zit met name in de vertaalslag die hij kan maken; het uitleggen welke benadering goed werkt bij paarden en waarom.

Vorig jaar was hij niet in Nederland, dit jaar zal hij wel een 2 daagse clinic geven eind juli. Beide dagen zal ik aanwezig zijn, net als vorig jaar in Duitsland. Door te luisteren en te observeren kan je zoveel van anderen leren, ik raad het iedereen aan. Ik heb de kans om zelf als deelnemer mee te doen, maar daarover moet ik nog een knoop doorhakken.

Het werken met paarden wat ik zelf altijd deed was gebaseerd op de lessen van Monty Roberts, Klaus F Hempfling, Pat Parelli, etc. Tegenwoordig werk ik voornamelijk met de methode van Warwick, omdat ik ervaren heb dat dit het snelste resultaat oplevert en de kortste en snelste klap is.

Wil je er ook bij zijn? Neem dan een kijkje op zijn website www.warwickschiller.com

Door Isabella Kümmerlen van Equisabella Coaching©

Dit artikel mag je gebruiken voor tijdschriften en websites…

….en het kost niets! Het enige dat ik je vraag is om de volgende tekst toe te voegen aan het artikel (met een werkende link naar mijn website): “Door Isabella Kümmerlen van Equisabella Coaching”.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
× Stuur nu een WhattsApp: