Workshop Je Paard in zijn Element 5mrt

Elk mens heeft een karakter dat gestuurd wordt door bepaalde emoties. Je kunt de neiging hebben je snel ergens zorgen over te maken, je kunt een opvliegend karakter hebben, bescheiden, ongeduldig zijn, etc. Voor paarden is dit precies hetzelfde; ook elk paard heeft een karaktertype en van daar uit bepaalde gedragingen.

Er zijn diverse theorieën die deze paardenkarakters in kaart brengen en beschrijven. Klaus F. Hempfling, Linde Tellington Jones, de Horsenalitys van Parelli en de 5 elementen (water, vuur, hout, aarde, metaal) uit de Chinese geneeskunde zijn hier voorbeelden van.

Wat is nu het voordeel van het kennen van de Chinese 5 elementtypes?

Je leert gerichter te kijken naar het gedrag van het paard. Hierdoor kun je jezelf beter afstemmen op het paard omdat je het gedrag kunt plaatsen en begrijpt welke emotie zijn gedrag stuurt . Hierdoor weet wat het paard van je nodig heeft om de positieve punten van zijn elementtype te versterken en de scherpe kantjes van z’n negatieve punten er af te halen. Wanneer je zijn (en jouw) elementtype kent weet je ook of het doel wat je met dit paard voor ogen hebt wel past bij zn karakter. En of jullie karakters (elementen) elkaar aanvullen of juist met elkaar botsen.

Programma:

  • Lezing Je paard in zijn element
  • Filmpjes van de 5 elementtype’s
  • Demonstratie met paard

Na de workshop:

  • Weet je ws. of je een hout, vuur, water, metaal of aarde paard hebt (of misschien een combinatie)
  • Je herkent welke karakterneigingen hij/zij heeft en wat hij/zij van je nodig heeft om (samen met jou) in zn element te zijn
  • Krijg je een hand out van de lezing mee naar huis
  • Heb je de mogelijkheid voor het volgen van een privéles met je eigen paard tegen gereduceerd tarief

Overige informatie:
Wanneer: Woensdag 5 maart 2014,
Waar:
Hoe laat: 19.00 – 21.30
Kosten: € 20,- (incl btw)
Door wie: Aline Uitham ( Paard en Spirit)

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
× Stuur nu een WhattsApp: