Levensbehoeften

Iedereen heeft levensbehoeften. Zeven gebieden die dagelijks jouw zorg en aandacht nodig hebben. Vaak zorg je onbewust voor je behoeften. Het heeft zich vermengd in de manier en houding van waaruit je zorgt voor jezelf en anderen, werkt, ontspant en geniet. Het is mogelijk dat je (on)bewust systematisch een aantal behoeften of verlangens overslaat. Dan ontstaan er klachten.

De zeven basisbehoeften zijn een natuurlijk onderdeel van je menselijkheid. Het zijn krachtige signalen die aangeven hoe het op dit moment (deels) met je is of wat je nodig hebt. Zowel behoeften als verlangens zijn geen op zichzelf staande waarheden. Ze staan voortdurend in verbinding met andere aspecten van je menselijke natuur, zoals instincten, emoties, gevoelens, gedachten en intuïtie. Elk aspect van je menselijkheid kent zo zijn eigen waarheid en wijsheid.

We gaan anders naar klachten kijken.

We gaan samen onderzoeken wat de verbanden zijn die ons lichaam, ons hoofd en onze onderbuik ons proberen duidelijk te maken. Isabella houdt je een spiegel voor waardoor je met een bredere kijk naar jezelf en het leven gaat kijken.

Thema’s die aan bod kunnen komen:

– Onzekerheden, weinig zelfvertrouwen
– Stress, veel spanning
– PTSS (Post Traumatisch Stress Syndroom)
– Burn out, overwerkt en overspannen, maar ook Bore out
– Depressie of andere neerslachtigheid
– Gedragsproblemen (door bv. adoptie of scheiding)
– Angstklachten
– Traumaverwerking
– Rouwverwerking
– Hechtingsproblematiek

Er wordt tijdens de sessies gewerkt met de CREF-Methode® welke is gebaseerd op de universele levensbehoeften van de mens. Met deze methode kan er op een dieper niveau gekeken worden naar de sociaal emotionele ontwikkeling van de mens. Het is voor iedereen geschikt!

In de onderstaande korte film wordt op een eenvoudige wijze uitgelegd hoe de methode werkt:

Tarief:

Je kunt je aanmelden voor een traject of een vrijblijvende kennismaking in de praktijk, klik hier om contact op te nemen.

Traject: Ieder traject begint met een intakeformulier en daarna een intake gesprek. Tijdens het intakegesprek krijg je uitleg over de werking van het brein, psycho-educatie en de voorwaarden om tot een goed basisvertrouwen te komen.

De kosten zijn per sessie € 110. Kosten voor kinderen tot 12 jaar, per sessie € 80. Wij zijn vrijgesteld van BTW voor psychosociale therapie.

De behandelingen bij Equisabella Coaching worden (deels) vergoed door de zorgverzekering, dit is afhankelijk van uw aanvullende verzekering. Tevens is inkopen vanuit een PGB mogelijk. Bij een coach-/behandeltraject op werkgebied wordt vaak, vanuit de Wet Poortwachter of een opleidingsbudget, de kosten (gedeeltelijk) door de werkgever vergoed. Ook diverse regelingen zoals re-integratietrajecten (IRO) en belastingaftrek kunnen mogelijkheden bieden voor een tegemoetkoming in de kosten.

De algemene voorwaarden van Equisabella Coaching zijn op alle sessies, trainingen, offertes en activiteiten van toepassing, deze kun je opvragen per mail.

Wil je meer weten? Neem contact op, klik hier.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
× Stuur nu een WhattsApp: