NLP

NLP (Neuro Linguistisch Programmeren) is op een totaal andere manier kijken naar je leven, waardoor je veel opener naar ervaringen en naar anderen kunt kijken. Het geeft je een heel krachtig gevoel van ‘alles is mogelijk’! Je leert denken in mogelijkheden en weerstanden (h)erkennen en overwinnen.

Je intentie (wat ik wil), je gedrag (wat ik doe) en het resultaat (wat ik krijg) zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. NLP geeft je inzicht in en laat je ervaren op welke manier jij zelf invloed hebt gehad op wat jou tot nu toe is overkomen en hoe jij dit zelf kunt veranderen in de richting van wat je nú wilt.

Je onderbewustzijn weet alles eigenlijk al, je kunt er alleen niet altijd bij op de momenten dat je het nodig hebt. NLP oefeningen ondersteunen je hierbij en zorgen ervoor dat je er wél bij kunt. De manier waarop je leeft, het leven ervaart, naar anderen kijkt, enz. is voor iedereen anders. Dit is ontstaan door opgedane ervaringen, normen, waarden, verwachtingen, enz.

NLP geeft je inzicht in de manier waarop deze aspecten invloed hebben (gehad) op je leven en hoe je deze positief kunt gebruiken en inzetten. En misschien wel de belangrijkste hoe je daarmee nieuwe keuzes kunt maken voor je verdere ontwikkeling.

NLP met paarden is de perfecte manier om eerlijk, puur en zonder oordeel geconfronteerd te worden met je zwakke en je sterke punten. Aan het einde van de sessie weet je precies welke (verborgen) signalen jij geeft. Hoe je overkomt op anderen. En hoe je dat bijstuurt, simpelweg door bewustwording! NLP met paarden is met uitstek geschikt voor teambuilding.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
× Stuur nu een WhattsApp: