Ervaringen

“Ik moest weer helemaal terug naar de basis. Toen we dat eenmaal goed onder de knie hadden, ging het ineens snel. Het tempo gaf mijn paard aan en daar speelde Isabella heel goed op in” – H.R.

“Mijn paard luistert erg goed naar mij en we zijn op de goede weg. Toen ik met les bij Isabella begon, kreeg ik meteen praktische tips waar ik direct mee aan de slag kon. Het zijn leuke en plezierige lessen, vooral door de uitleg die steeds gegevens wordt!” – M.d.V.

“Ik heb vandaag een oefenparcours gesprongen. Het was echt heel mooi om vandaag zo duidelijk te merken wat mijn pony en ik allemaal al hebben geleerd in jouw lessen. Ik ben zo blij met hoe ze liep, dat wilde ik je graag even laten weten.” – M met S

“Isabella is een ontzettend positief, eerlijk, open en inspirerend mooi mens. Ze begeleidt mij en mijn paard geregeld in de verbetering van onze band, heeft ons in dat kader kennis laten maken met grondwerk en we sparren geregeld over (verfijning in de) dressuur. Ze daagt mij en mijn paard uit om grenzen op te zoeken en buiten de lijntjes te kleuren. Hiermee kan ze een heldere spiegel voorhouden, wat confronterend is, maar vooral heel leerzaam!
Isabella is positief kritisch, daagt je uit om meerdere meningen te beoordelen en daar een gulden middenweg voor jezelf in te vinden. Het mooie vind ik dat ze daarmee ook ten alle tijde kritisch is over haar eigen doen en laten. Dat kan alleen maar als je openstaat voor andere inzichten én bereid bent daar iets mee te doen. En dat doet ze; dat siert haar! Doordat ze dit meeneemt in haar werk (met mens en paard), ontwikkelt ze zich continue wat haar naar mijn mening tot een zeer kundige professional maakt.
Ze ziet de mens, maar ook het paard. Attendeert je op zaken die haar opvallen en is daar open en eerlijk over. Ze denkt met je mee, heeft humor en geeft vertrouwen. Niets dan lof!” – L.V.
 
“Isabella heeft ons heel goed geholpen met de basis van het grondwerk. Ook het trailerladen hebben we geoefend en ik heb er elke keer bij het op de trailer zetten van de pony nog plezier van. Lukt het niet in één keer, dan hebben we nu handvatten om het heel kalm toch te laten slagen. De pony staat binnen 5 minuten op de trailer als ze er niet in één keer oploopt. Een echte aanrader dus, ik had een les als cadeau gekregen voor mijn verjaardag.” – H.R.
Zie screenshot hieronder
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
× Stuur nu een WhattsApp: