Isabella

isabella_Hero
Hero en Isabella

Al sinds mijn kindertijd spelen paarden de grootste rol in mijn leven. Op de manege ben ik begonnen met paardrijlessen toen ik 8 jaar oud was. Mijn wens kwam uit toen ik als 13 jarige een pony kreeg. Ik heb de middelbare school uitgekozen vanwege de reistijd naar stal, ben met klasgenoten meegereden om naar de manege te kunnen, heb mijn vriendjes erop uitgezocht, mijn studie gekozen met het oog op mijn toekomst, kortom er veel voor gedaan. En daarvoor heb ik iets prachtigs gekregen: ik heb mijn droom in realiteit kunnen omzetten.

Ik ben getrouwd met Peter; mijn grote liefde. Samen hebben we een zoon, een dochter, een hond en twee paarden.

Werkervaring

Na jarenlang op stallen en maneges rondgelopen en gewerkt te hebben (ik heb 2 jaren op NHB Deurne de hippische opleiding gedaan 1997/1999) wist ik dat dit niet was wat ik zocht. De omgang met mensen en de handelswijze met paarden, het paste me niet en ik zei die wereld vaarwel. Ik ben in Groningen gaan studeren (HEAO, MER/ PMO 1999-2004). Daarom heb ik jarenlang een “normale” kantoorbaan naast het trainen van paarden gehad. Meer over mijn werkervaring is te vinden op mijn LinkedIn (zie button onderaan de pagina).

150924 Isabella staanEigen bedrijf

Enkele jaren geleden wist ik wat ik wilde; therapie voor mensen van alle leeftijden met de inzet van paarden. Ik deed een opleiding tot Psychosociaal Therapeut, Equicoach en CREF-methode behandelaar en ik startte mijn eigen bedrijf begin 2012. Naast de coaching en therapie ben ik actief als paardentrainer, dressuur ruiter en instructeur. Daarnaast heb ik mogen leren van Klaus F. Hempfling, Monty Roberts, Bastiaan de Recht, Warwick SchillerPiet Bakker en Dick Groenewoud. Maar ook Baukje van Leeuwen (IKEV) en het team van IKEV. Nu coach, train en behandel ik mensen én werk ik met paarden. Dubbele PK’s: als therapeut coach spelen de paarden een rol tijdens de sessies in de behandelingen voor de mens én als paardentrainer begeleid ik mensen om een betere samenwerking met hun eigen paard te krijgen.

Begrip voor gedrag is de basis. Ik verdiep me in de psychologie van de mens én het paard.

Complementaire Beroeps Opleidingen

Ik heb de volgende certificaten/ diploma’s:

  • Equicoaching®,
  • Medische Basis Kennis,
  • Psychosociaal Therapeut,
  • CREF-methode® behandelaar,
  • CREF voorlichter,
  • CREF Oncologie (begeleiding),
  • CREF EMDR,
  • ORUN 4, (KNHS)
  • Basic Instructor Classical Dressage (NCSAH),
  • Sport Intructor Classical Dressage (NCSAH).

Ik ben een gedreven ondernemer met focus. Ik doorzie snel patronen en heb vlot een oplossing paraat. Doordat ik een eigen praktijk heb en ik mijn tijd zelf indeel, heb ik een fijne balans gevonden in werken en privé. Meer over mijn werk en mijn gedachten zijn terug te vinden in mijn blog. Jaarlijks blijf ik mezelf verder ontwikkelen op beide vakgebieden. Hiervoor volg ik supervisies, congressen, clinics, opleidingsmodules. etc.

En nu is het tijd om de opgedane kennis en ervaring om te zetten in dubbele paardenkracht!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
× Stuur nu een WhattsApp: