Equisabella’s Heredero

verzorging
Verzorging september 2016

Equisabella’s Heredero, oftewel Hero (roepnaam) is mijn paard, hij is sinds mei 2013 in Nederland. Hij kwam als onbeleerde hengst uit Sevilla- Spanje bij mij. Het is een P.R.E. (Pura Raza Espanola), ook wel Andalusiër genoemd. – Isabella

Ondertussen is hij gecastreerd en beleerd. Hij is sinds augustus 2013 onder het zadel. Alles wat Hero kent en kan, heeft hij van Isabella geleerd. Ze heeft hem getraind en traint hem nog dagelijks. De trainingen zijn gevarieerd; wandelen, verzorging, buiten ritten, dressuur en springen, longeren en grondwerk. De training begint op het moment dat Isabella op stal is.

Hero februari 2014

Isabella vind het belangrijk dat een paard niet overvraagt wordt. Daarom neemt ze veel tijd. In het voorjaar van 2015 zijn ze gestart met wedstrijden. Zonder haast is Isabella van plan om Hero veelzijdig te trainen en om te gaan ervaren wat hij allemaal kan. Spelenderwijs trainen ze om steeds meer samen te kunnen bereiken.

Op de facebookpagina van Equisabella kun je volgen wat Hero en Isabella doen, er zijn veel foto’s te vinden en ook meerdere filmpjes. 

Hero mei 2013
Hero juli 2015
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
× Stuur nu een WhattsApp: