Aanbevolen boeken

deze lijst wordt regelmatig bijgewerkt……

Boek: “Levensbelang, van overleven naar levensvreugde” – Baukje van Leeuwen. Dit boek gaat over de CREF methode en meer. (o.a. verkrijgbaar in mijn praktijk)

Boek: “Te Paard!” – W. Müseler. Dit boek gaat over de principes van het paardrijden. Een klassieker!

Boek: “Problemen laten bij wie ze horen” –  Lundberg & Lundberg. Dit boek gaat over het nemen van verantwoordelijkheden, met omgaan met anderen (zowel privé als zakelijk) en het belang van goed naar de ander luisteren.

Boek: “Das Gymnasium des Pferdes” – Gustav Steinbrecht. In dit boek wordt uitvoerig beschreven hoe een paard goed geschoold werd in de klassieke dressuur.

Boek: “Mijn baby is ontroostbaar” – Gaby Verstroecken. In dit boek gaat het over de behoeften van een baby en hoe een baby de tijd na de geboorte ervaart. Het geeft een zienswijze voor (groot)ouders die vaak verhelderend is.

Boek: “The complete training of Horse and Rider in the principles of Classical Horsemanship” – Alois Podhajsky. Voormalig Directeur van de Spaanse rijschool van Wenen geeft hierin zijn adviezen over hulpen en oefeningen zoals deze werden (/worden) toegepast.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
× Stuur nu een WhattsApp: