10 juli: Dubbele PK info-avond.

Deze informatie avond is voor iedereen die wil kennismaken met de CREF methode en Equicoaching. en/of met Isabella.

Wanneer? Op maandagavond 10 juli te Peizerwold.Coachen met paarden

Deze avond vertel ik met veel plezier en passie over mijn werk: coaching (Equicoaching) en therapie (CREF-methode), bij beide methodieken zet ik soms paarden in (= Dubbele PaardenKracht)!

Hoe dat werkt en waarom paarden erbij? Dat ga ik je uitgebreid vertellen.

Het eerste deel van het programma zal ik een presentatie houden en vertel ik over de beide methodieken. Hierbij is er aandacht voor de werking van het brein, een stuk psycho educatie, uitleg over de primaire behoeften welke ieder mens nodig heeft, de kracht van het paard, en mijn rol tijdens de sessies.

Tijdens deze lezing staan koffie en thee ter beschikking. Er zal ook een knabbel of koek aangeboden worden.

Na een korte pauze van 10 minuten gaan we (als iedereen daar belang bij heeft) naar buiten, naar de paarden. Daar zal ik nog wat toelichten over het werken met paarden waarna iedereen individueel of als groep (dit overleggen we ter plekke) kan ervaren wat de meerwaarde van de paarden is. Laagdrempelig, gewoon om even te voelen en te proeven aan de inzet van het paard.

Deze info-avond vind plaats aan de Groningerweg 56, 9321 TC te Peizerwold. We starten om 19:30 uur!

Ik vraag een kleine onkostenvergoeding voor het gebruik van de locatie en materialen, inzet paarden, de tijdsinvestering, wat drinken en versnaperingen van € 15,00 p.p. (incl 21% btw). Pinnen is niet mogelijk, je kan via “Tikkie” betalen of contant. Je kunt achteraf een factuur toegestuurd krijgen. Aanmelden graag door een mail naar info{at}equisabella.nl te sturen of via de contactpaginga met vermelding van je naam, 06 nummer en met hoeveel personen je komt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
× Stuur nu een WhattsApp: