Praktijk voor persoonlijke ontwikkeling

Bij ons kun je terecht voor psychosociale therapie en paardencoaching.

Psychosociale therapie is een vorm van coaching waarbinnen jouw emoties, overtuigingen, zingeving en wat binnen in jou leeft, centraal staat. We gaan kijken naar de verbinding tussen lichaam, geest en intuïtie (hart, hoofd en onderbuik weer op één lijn).

Isabella helpt je niet alleen bewust worden van de emoties die in je leven, maar ze leert je deze ook los te laten. Overtuigingen worden onderzocht en omgebogen of in een nieuw kader geplaatst, waardoor deze overtuigingen je kunnen gaan helpen in plaats van belemmeren.

Binnen deze therapievorm wordt gebruik gemaakt van verschillende methodes waarbij de levensbehoeften de leidraad vormen. Met ‘Delenwerk’ leer je jezelf beter kennen in de rollen die je speelt of de maskers die je draagt of de ego’s die aanwezig zijn. Bij ‘(Familie)opstellingen’ worden in de ruimte materialen opgesteld om emoties, gevoelens en patronen helder te krijgen tussen jou en je familie en vervolgens te kunnen veranderen. ‘Equicoaching’ is een methode waarbij er een paard ingezet kan worden tijdens de sessie. Ook ‘EMDR’ wordt regelmatig ingezet. Hierbij kan je trauma verwerken door hier naar terug te gaan terwijl je oogbewegingen maakt en/of tikjes aan beide oren te horen krijgt. ‘Visualisaties’ maken het mogelijk om ongeacht tijd en zonder beperkingen in je innerlijk op onderzoek te gaan.

Lees hier meer informatie.

Voor groepen kun je ook bij ons terecht, we verzorgen leuke en educatieve teambuildings activiteiten. Dit kan voor groepen vanaf 6 personen. Wil je meer weten? Kijk hier of neem contact op via het contactformulier.

De ingang van de praktijk bevind zich aan de rechterkant van het voorhuis. Er is een eigen parkeerplaats, naast of voor de trailer.

Tarief

Traject: Ieder traject begint met een intakeformulier en daarna een intake gesprek. Tijdens het intakegesprek krijg je uitleg over de werking van het brein en de voorwaarden om tot een goed basisvertrouwen te komen.

De kosten zijn per sessie € 110. Kosten voor kinderen tot 12 jaar, per sessie € 80. Wij zijn vrijgesteld van BTW voor psychosociale therapie.

De behandelingen bij Equisabella Coaching worden (deels) vergoed door de zorgverzekering, dit is afhankelijk van uw aanvullende verzekering. Tevens is inkopen vanuit een PGB mogelijk. Bij een coach-/behandeltraject op werkgebied wordt vaak, vanuit de Wet Poortwachter of een opleidingsbudget, de kosten (gedeeltelijk) door de werkgever vergoed. Ook diverse regelingen zoals re-integratietrajecten (IRO) en belastingaftrek kunnen mogelijkheden bieden voor een tegemoetkoming in de kosten.

De algemene voorwaarden van Equisabella Coaching zijn op alle sessies, trainingen, offertes en activiteiten van toepassing, deze kun je opvragen per mail.

Wil je meer weten? Neem contact op, klik hier.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
× Stuur nu een WhattsApp: